Sójové maso se žampiony

sojove masolangoše

Sójové maso je výbornou alternativou k masu nejen pro vegetariány. Příprava je velmi snadná. Podívejte se na zajímavé recepty.

Ingredience:

100 g sojových kostek
sůl nebo bujón
1 cibule
150 g žampionů
sůl, pepř
1 stroužek česneku
olej
rýže, těstoviny nebo brambory

nádobí a potřeby
Postup:

Sójové kostky uvaříme ve vroucí vodě se solí nebo s bujónem. Vaříme 10 - 15 minut.
Na rozpáleném oleji osmažíme nakrájenou cibuli a nakrájený česnek.
Poté přidáme oloupané a nakrájené žampiony. Přidáme sůl a pepř.
Přidáme sojové kostky, které předtím scedíme.
Chvíli necháme prohřát.
Sojové maso podáváme s přílohou podle volby.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně