Broskvové Tiramisu

tiramisu

Připravte si skvělé Tiramisu podle jednoduchého receptu. Výsledkem budete určitě překvapeni.

Ingredience:

250 g Mascarpone
250 ml smetany
špetku mleté skořice
2 moučkového cukru
2x vanilkový cukr
6 PL rumu nebo Amaretta
1 broskvový kompot
1 cukrářské piškoty
kakao

nádobí a potřeby
Postup:

Mascarpone vyšleháme se smetanou. Přimícháme ke směsi špetku skořice, cukr a rum.
Broskve nakrájíme na plátky cca 1 cm silné.
Formu vyložíme potravinářskou fólií. Na dno umístíme piškoty.
Piškoty potřeme vrstvou krému, přidáme vrstvu nakrájených broskví a poté umístíme piškoty a zase potřeme vrstvou krému.
Hustě posypeme kakaem a dáme Tiramisu ztuhnout do lednice alespoň na 8 hodin.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně