Rizoto s kuřecím masem

rizoto

Rizoto je výborný a levný pokrm, který připravíte za chvilku. Tentokrát je zde recept na rizoto s kuřecím masem.

Ingredience:

300 g rýže
olivový olej
1 cibule
sůl, pepř
bylinkové koření
mražená kukuřice a hrášek
200 g kuřecího masa (prsa, stehenní řízek)

nádobí a potřeby
Postup:

Rýži uvaříme ve vodě s pepřem, solí a bylinkovým kořením. Můžeme také použít bujón.
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, poté přidáme nakrájené maso, které osmažíme. Na konec přisypeme hrášek a kukuřici, popřípadě zeleninu podle výběru.
Uvařenou rýži promícháme s kuřecím masem a zeleninou. Rizoto nakonec ozdobíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně