Rafaelo recept

rafaelo

Máte rádi rafaelo? Udělejte si doma vlastní. Jedná se o velmi jednoduchý recept, kdy výsledek stojí doopravdy za to.

Ingredience:

1 salko
200 g strouhaného kokosu
mandle
kokos na obalení

nádobí a potřeby
Postup:

Kokos smícháme se salkem. Uděláme tužší těsto, které necháme alespoň čtyři hodiny v lednici. Nejlépe ale přes noc. Mandle spaříme a oloupeme. Z těsta děláme kuličky, do každé dáme mandli a kuličku obalíme v kokosu. Rafaela umístíme do košíčků.
Rafaelo dáme do chladu, aby pořádně ztuhlo.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně