Pečený losos

Pečený losos

Losos je velmi lahodná a jemná ryba. Připravte si jej podle následujícího jednoduchého receptu.

Ingredience:

4 podkovy lososa
2 limetky
sůl
zeleninové koření (salátové koření)

nádobí a potřeby
Postup:

Umyjeme a osušíme lososa. Pokapeme jej limetkovou šťávou, lehce jej osolíme, opepříme a posypeme kořením (například salátové koření).
Koření do něj vmáčkneme a to samé opakujeme i z druhé strany.
Lososa necháme odpočinout v lednici půl hodiny.
Vložíme lososa do vymazané pekáče a pečeme 15 minut při teplotě 200°C.
Pečeného lososa podáváme s brambory a zeleninou.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně