Kuřecí játra na cibulce

kuřecí játra na cibulce

Oblíbená játra jsou bohatá na vitamín B12. Podívejte se na tento recept. Mohou se použít kromě kuřecích také vepřová játra.

Ingredience:

500 g jater
3 cibule
olej nebo sádlo
mletý pepř
mouka na zahuštění
sůl

nádobí a potřeby
Postup:

Játra očistíme a nakrájíme na kousky.
Také cibuli nakrájíme.
Na rozpáleném oleji nebo sádlu zprudka osmažíme cibuli a játra.
Přidáme pepř dle chuti a vodu.
Dusíme do změknutí jater.
Pokud chceme, zahustíme vodu moukou a necháme vše ještě projít varem.
Játra solíme až na talíři. Kdybychom je solili při vaření, tak by mohla ztvrdnout.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně