Halibut na másle

smažený halibut na másle

Připravte si výborného lehce okořeněného halibuta na másle. Rybu připravíte za chvíli a výsledek je velmi chutný.

Ingredience:

2 ks halibuta (cca 2 - 4 porce)
drcený kmín
mleté chilli
mořská sůl
citrón
máslo

nádobí a potřeby
Postup:

Halibuta omyjeme, osušíme a podle potřeby rozporcujeme.
Trošku ho pokapeme citrónovou šťávou, posypeme kmínem, chilli a solí.
Na rozpáleném másle rybu osmažíme z obou stran.
Halibuta podáváme s brambory, plátkem citrónu a se zeleninovým salátem.



❤️ Získejte levně nové kuchařky od Jany Florentýny Zatloukalové (Kuchařka pro dceru)


❤️ Pořiďte si novou knihu od Těhotnýho kuchaře levně